FIRE COG

Un sistem inovator pentru liftingul pielii

THREAD ART. GRADO EXTREME LIFT ESTE:

 • O procedură non-invazivă care vă permite să obțineți efectele unui lifting chirurgical
 • Un tratament sigur și eficient cu efect imediat și de lungă durată
 • Biostimulator absorbabil complet degradabil
 • Efecte naturale care durează până la 2 ani
 • Flexibilitate excelentă și cea mai mare rezistență la tracțiune
 • Design ergonomic care asigură o implantare lină
 • Fără vizibilitate și fără simțire a firului
 • Confort ridicat și siguranță a tratamentului datorită utilizării de ace și canule de cea mai înaltă calitate cu pereți subțiri
 • Timp scurt de tratament și convalescență minimă a tratamentului

SHOP DIVES MED AICI

BI-DIRECTIONAL 8D COG CANNULA

Cannula threads, with a system of microscopic hooks facing bidirectionally and arranged in an 8-dimensional projection around the thread.
https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/cog-art-grade-extreme-lift-bi-directional-8d-lifting-dives-thread-threads-300x227.jpg

Fire tip canula, cu un sistem de cârlige microscopice orientate bidirecțional și dispuse într-o proiecție 8-dimensională în jurul firului.

Fire medicale bidirecționale pentru lifting extrem de piele, caracterizate prin aderență excepțională și rezistență la întindere.

Firele sunt echipate cu un sistem de cârlige microscopice direcționate bidirecțional și dispuse într-o proiecție 8-dimensională în jurul firului. Datorită structurii și structurii sale unice, firul oferă un efect imediat și de durată de tensiune puternică și întinerire a pielii. Amplasat într-o canulă confortabilă de tip W, reducând traumatizarea țesuturilor și riscul de vânătăi.

TIP: COG BI-Directional 8D CANNULA

GROSIME CANULĂ – 19G

LUNGIME CANULA – 100 mm

LUNGIMEA FILETULUI– 140 mm

USP – 1-0

CONȚINE– 4 pachete a câte 2 bucăți

Indicații de utilizare pe față și corp:

 • Refacerea ovalului corect al fetei
 • Obraji căzuți
 • Pliuri nazolabiale
 • Corectarea zonei zigomatice
 • Piele lăsată în zona de sub maxilarul inferior
 • Ridicarea sânilor
 • Ridicarea coapselor și brațelor
 • Ridicarea peretelui abdominal anterior
 • Ridicarea feselor

Număr de fibre:

Filet unic, steril de polidioxanonă, cu un sistem de micro-cârlige bidirecționale în proiecție 8-dimensională

Tipul media

Canulă

Timp de metabolizare:

8-12 luni

Locul de aplicare:

Față, bărbie, gât, corp

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/nici-cog-dives-lifting-300x227.jpg

MULTI-DIRECTIONAL 4D COG CANNULA

Threads in a cannula with a system of microscopic hooks directed multidirectionally and arranged in a 4-dimensional projection around the thread.
https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/nici-cog-art-grade-extreme-lift-multi-directional-4d-kaniula-kaniule-lifting-dives-med-medycyna-estetyczna-300x227.jpg

Fire canule cu un sistem de cârlige microscopice directionate multidirecțional și dispuse într-o proiectie 4-dimensională în jurul firului.

Fire medicale multidirecționale pentru ridicarea extremă a sprâncenelor și a frunții, caracterizate prin aderența excepțională și rezistența la întindere. Fire echipate cu un sistem de cârlige microscopice direcționate multidirecțional și dispuse in 4-dimensională în jurul firului. Datorită structurii sale unice, firul oferă un efect imediat și de durată, întinerire a pielii. Amplasat într-o canulă confortabilă de tip W, reducând traumatizarea țesuturilor și riscul de vânătăi.

TIP: Canulă 4D multidirecțională COG

GROSIME CANULĂ – 21G

LUNGIME CANULĂ – 60 mm

LUNGIMEA FILETULUI – 90 mm

USP – 1-0

CONȚINE – 4 pachete a câte 2 bucăți

Indicații de utilizare pe față:

 • liftingul zonei frunții și sprâncenelor
 • pleoapele lasate
 • sprâncenele căzute

Număr de fibre:

Filet unic, steril de polidioxanonă, cu micro-cârlige multidirecționale în proiecție 4-dimensională

Tip media:

Canulă

Timp de metabolizare:

8-12 luni

Locul de aplicare:

Sprâncene, frunte

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/nici-cog-4d-dives-lift-300x227.jpg

MOD DE UTILIZARE:

Toate tipurile de fire din gama DIVES Med. ARTĂ. GRADE EXTREME LIFT sunt plasate într-o canulă confortabilă care reduce traumatizarea țesuturilor și riscul de vânătăi. Înainte de a selecta firele, dimensiunea și proiecția acestora trebuie selectate la locul de tratament. Firele sunt destinate implantării în straturile profunde ale țesutului subcutanat, la marginea mușchiului. Înainte de a începe procedura, este absolut necesar să efectuați un istoric medical, să excludeți contraindicațiile, să obțineți consimțământul informat pentru efectuarea procedurii și să informați pacientul despre posibilele rezultate și posibilele efecte secundare. Înainte de injectare, curățați zona tratată cu un antiseptic și lăsați-o să se usuce. Efectuați puncția de intrare pentru canulă cu un ac 18G / 19G. Implantați firele în conformitate cu tehnicile aplicabile și cursul mușchilor. Numărul de fire implantate depinde de starea inițială a pielii și de efectul așteptat, iar cantitatea optimă este selectată de medic. După terminarea injecției, dezinfectați locul de tratament. Aruncați acele în conformitate cu practicile medicale aplicabile și cu reglementările legale.Neconform cu recomandările producătorului poate duce la complicații și efecte secundare.

RECOMANDĂRI DE TRATAMENT:

Implantarea cu firele COG pot provoca roșeață, umflare, durere sau vânătăi la locul de tratament. De obicei, aceste modificări sunt ușoare și dispar după câteva zile. Pentru a obține efecte de corecție optime și convalescență sigură:

– nu aplicați machiaj timp de până la 12 ore

– evitați solarul și expunerea excesivă la soare până la 2 săptămâni după procedură

– nu expuneți locul de corecție la temperaturi extrem de scăzute și ridicate

– aplicați unguente care etanșează vasele de sânge în locul unde s-a produs vânătăile

– raportați imediat specialistului care efectuează procedura orice modificări deranjante

PRECAUȚII:

Firele pot fi folosite numai de medici și personal medical instruit în tehnicile de utilizare a firelor de ridicare COG. Înainte de a începe procedura, se recomandă efectuarea unui istoric medical și obținerea consimțământului informat al pacientului. Procedura și locul de injectare trebuie să fie complet aseptice în timpul implantării. Din cauza lipsei datelor clinice, nu se recomandă utilizarea produsului în locuri care au fost corectate cu alte preparate și în locații nerecomandate de producător, în special în vasele de sânge, tendoanele, ligamentele și oasele. Incorectă sau neconformă cu recomandările producătorului poate duce la complicații și efecte secundare.

REACȚI ADVERSE POSIBILE:

Implantarea firelor  DIVES Med. ARTĂ. GRADE EXTREME LIFT pot duce la deteriorarea ușoară a vaselor de sânge și formarea de hematoame și vânătăi. Imediat după injectare, în zona de tratament pot apărea umflături și roșeață, precum și durere și sensibilitate a pielii timp de câteva zile.

UTILIZARE:

Aruncați acele și canulele rămase după implantarea firului într-un recipient pentru deșeuri medicale. După utilizare, eliminați toate componentele de tratament conform instrucțiunilor de folosire a materialelor potențial contaminate cu sânge. Acordați atenție acelor neprotejate și altor instrumente chirurgicale contaminate.

STERILIZARE:

Conținutul blisterelor a fost sterilizat prin radiații.

PERIOADA DE UTILIZARE ȘI DEPOZITARE:

A se pastra la 2oC-28oC, ferit de lumina soarelui si surse de caldura. Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă blisterul este deteriorat sau a fost depozitat incorect. Utilizați conținutul blisterului pentru o singură aplicare și nu resterilizați.