FIRE DIVES MED

Artă. Grade Premium și Extreme Lift sunt fire de polidioxanone medicale de cea mai înaltă calitate
si profil de siguranta confirmat de certificatul medical CE si KFDA.

DESIGN YOUR SKIN A YOUNG LOOK

Firele DIVES MED Art. Grade sunt un stimulator specific al tesuturilor, stimuland procesul de neocolageneza, adica stimularea colagenului si elastinei – proteine responsabile de fermitatea si tensiunea pielii. Datorită proprietăților care inițiază producția de proteine de susținere a pielii, precum și tehnicii specializate de implantare a firului în conformitate cu linia naturală de tensiune a pielii, acestea permit ridicarea extremă a pielii și restabilirea tensiunii sale naturale.

FIRE PDO SI COG

DIVES MED Art. Grade Premium si Extreme Lift sunt fire coreene care constituie un sistem inovator de lifting si redermalizare a pielii. Firele DIVES MED sunt un stimulator tisular specific, stimulând procesul de neocolageneza, adică stimularea colagenului și elastinei – proteine responsabile de fermitatea și tensiunea pielii. Datorită proprietăților care inițiază producția de proteine de susținere, precum și tehnicii specializate de implantare a firului în conformitate cu linia naturală de tensiune a pielii, rezultatele tratamentului cu DIVES MED Art. Firul de grad poate fi similar cu efectele unui lifting chirurgical chirurgical.
Structura și țesutura unică a DIVES MED Art. Firele de calitate cu utilizarea simultană a polidioxanonei medicale asigură efecte terapeutice excepționale și profil de siguranță. Cea mai înaltă calitate a materialului utilizat garantează absorbția lor regulată și o stabilitate ridicată pe termen lung. Suspendarea firelor pe acele japoneze cu pereți subțiri asigură implantarea lor precisă, precum și ușurința și confortul introducerii în piele. Efectul utilizării firului este de a îmbunătăți volumul pielii și un proces de întinerire treptat, natural. Eficacitatea polidioxanonei este confirmată de numeroase studii clinice, iar utilizarea sa în multe ramuri ale medicinei și chirurgiei asigură o siguranță excepțională și o terapie minim invazivă. Firele se dizolvă spontan în piele timp de 6-8 luni, dar efectele utilizării lor pot persista până la 2 ani.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/dives-beauty-sylwia-22.6.2062355abw1-818x1024.png