Peeling-uri Chimice Profesionale

O gamă variată de produse terapeutice, concentrate, adresată tenurilor problematice

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/hydra-royal-peel-chemical-peeling.png

HYDRA ROYAL PEEL

HYDRA ROYAL PEEL este un stimulator chimic specializat pentru creșterea hidratării pielii, a tonusului și a liftingului moale. Formula de peeling acționează foarte ușor pe piele provocând iritații minime și un efect de revigorare de lungă durată, iar procedura de tratament poate fi folosită pe tot parcursul anului.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peeling-chemiczny-peelingi-chmieczne-divesmed-dives-med-glow-x9-glowx9-peel-biorewitalizacja-biorevitalizing-4ml.jpg

GLOW-X9

Peeling bio-stimulator medical avansat pentru tratamente intensive de redermalizare a pielii. Peeling chimic pe bază de acid TCA stabilizat, combinat sinergic cu fenol, ferulic, salicilic, glicolic, mandelic, acid fitic și vitamina C foarte concentrată. Dedicat întineririi pielii pe mai multe niveluri și eliminării tuturor defectelor pielii cauzate de îmbătrânire sau de factori externi.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peelingi-chemiczne.jpg

CHEMICAL PEELS

Peelinguri chimice profesionale bazate pe:
– acid ferulic
– acid mandelic
– acid lactic și DMAE
– cu aminoacizi
– pentru terapia pielii acneice

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/qpeel-peeling0chemiczny-dives-med-peel-divesmed.png

QPEEL

Intelligent medical peeling for selective skin rejuvenation and lifting of the skin. Dedicated to eliminating the symptoms of chronological ageing and photoageing as well as skin imperfections and hyperpigmentation.