https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2024/05/SHA-.png

Sha+ Acid Succinic

COMPLEX REDERMALIZANT PENTRU TRATAMENTE DE ÎNTINERIERE ȘI DE STIMULARE CU BAZĂ PE CHIHLIMBAR ȘI ACID HIALURONIC.
SHA+ este un concentrat avansat cu un efect de întinerire spectaculos, construit pentru a modula țesutul și a reconstrui colagenul. Formula conține acid succinic inovator, îmbogățit cu un conglomerat de acid hialuronic cu un nivel molecular ridicat și un complex de aminoacizi. Combinația sinergică a componentelor selectate programează țesuturile pentru rederminarea imediată și stimulează energia ATP mitocondrială, îmbunătățind procesele de reconstrucție fiziologică a structurilor pielii și regenerarea matricei de colagen a pielii. SHA+ influențează pozitiv densitatea și coeziunea pielii, crește hidratarea țesuturilor și protejează ADN-ul celular de stresul oxidativ, producând efecte uimitoare de reducere a ridurilor și de întinerire. Datorită acțiunii sale cuprinzătoare, formula întârzie semnificativ atrofia țesuturilor, ajută la minimizarea modificărilor deja vizibile ale îmbătrânirii și redă strălucirea pierdută.

SERIA DE TRATAMENTE:

4-6 tratamente, la intervale de 14-21 zile

INGREDIENTE ACTIVE ȘI MOD DE ACȚIUNE AL SHA+

ACID HIALURONIC

5 mg/ml de lungime a lanțului selectat și greutate moleculară mică hidratează profund și reconstruiește țesuturile și îmbunătățește calitatea matricei extracelulare, asigurând intensificarea proceselor fiziologice de reconstrucție a țesuturilor

ACID SUCCINIC

10 mg/ml stimulează fibroblastele să sintetizeze fibrele de susținere a pielii, protejează țesuturile de efectele distructive ale stresului oxidativ și promovează micro-circulația și o mai bună difuzie a ingredientelor active. Datorită efectului său antiinflamator, susține lupta împotriva rozaceei.

COMPLEX DE AMINOACID

Serina, Prolina, Glicina

REZULTATE:

  • restructurarea profundă a țesuturilor
  • netezirea ridurilor și creșterea tensiunii pielii
  • stimularea sintezei de colagen și elastină
  • hidratare crescută și întărire a țesuturilor
  • ameliorarea pielii
  • vitalitate si culoare

SHOP DIVES MED AICI

OTHER PRODUCTS