https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2024/05/WhatsApp-Image-2024-04-09-at-13.33.39.jpeg

Exozomi

Exozomes AXC1000TM este un produs innovator, cu exozomi avansați din punct de vedere biotehnologic, îmbogățiti cu acid hialuronic cu molecularitate scăzută, polinucleotide, extracte celulare de floare de colt, măceșe, Centella Asiatica și provitamina B5. Această combinație de ingrediente active, bogată în molecule extracelulare exosomale, este un purtător pentru o varietate de molecule bioactive. Prin transportul și livrarea acestor molecule către celulele țintă, exozomii joacă un rol cheie în comunicarea intercelulară și modularea diferitelor procese de regenerare. Formula suplimentară creează un mediu unic în care exozomii sunt utilizați cumulativ de țesutul pielii, oferind în același timp hidratare adecvată și întinerirea pielii, prin sprijinul structural, datorită proprietăților acidului hialuronic și polinucleotidelor de calitate înaltă.

Pachetul dispune de 1 FIOLA flip-off, sterile, care conține 6 ML de substanță cu Exozomi AXC1000TM.

8.5 MILIOANE DE EXOZOMI / 1 ML 

Ce sunt exozomii?

Exozomii sunt nonvezicule extracelulare, secretate de celulele umane, în special de celulele stem. Acestea conțin biomolecule precum proteine, lipide și acizi nucleici și acționează ca mesageri de la celulele stem la alte celule. Când exozomii sunt livrați pe zona de tratament, ei încep să semnalizeze celulelor să își reia funcționarea normală. Acestia trimit biomolecule mesager ​​la nivelul celulelor ce transmit semnalul de declanșare a procesului de vindecare. Pe termen scurt scade inflamația, pe termen lung pielea devine mai fermă, sănătoasă și cu un aspect întinerit.

Mod de acțiune Exozomes AXC1000TM:

Acid hialuronic – hidratează și reface țesuturile în profunzime, îmbunătățind calitatea matricei extracelulare, asigurând intensificarea proceselor de reconstrucție fiziologică a țesuturilor.

Extractul de celule de frunze de Rosa Centifolia – exozomii din Rosa Centifolia poartă molecule de semnalizare celulară și factorii de creștere, care stimulează procesele de regenerare și proliferarea celulelor pielii. Ele activează fibroblastele, pentru a produce colagen și elastină, proteine ​​cheie responsabile pentru elasticitatea și fermitatea pielii, ajutând și la reducerea semnelor de îmbătrânire.

Centella Asiatica – Exozomii din Centella Asiatica sunt bogați în antioxidanți și factori antiinflamatori, care ajută la protejarea celulelor pielii de daunele cauzate de radicalii liberi, radiațiile UV și alți factori externi. Prin transfer intercelular, ele pot modula răspunsurile imune, cum ar fi ameliorarea inflamației și accelerarea vindecării țesuturilor.

Centaurea Cyanus Callus Lysate Extract – extractul celular de floare de colț conține numeroși compuși bioactivi precum antocianine, flavonoide și alți polifenoli, care prezintă activitate antioxidantă și pot contracara daunele pielii cauzate de radicalii liberi și proradiațiile UV. Cu proprietăți antiinflamatorii, poate reduce inflamația pielii, reducând roșeața și inflamația.

Polinucleotide – segmente de ADN și ARN, cu efect tridimensional, având capacitatea de a hidrata în profunzime pielea. În plus, stimulează puternic fibroblastele și inițiază reconstrucția spectaculoasă a fibrelor de colagen și elastină, prin regenerarea țesuturilor deteriorate.

Datorită efectului lor antioxidant, protejează țesuturile de glicarea proteinelor și le măresc rezistența la radiațiile ultraviolete.

Pantenol – are proprietăți regenerative, susținând procesele de reparare a pielii și accelerând vindecarea rănilor minore, iritațiilor sau zgârieturilor. Datorită proprietăților sale antiinflamatorii ajută la reducerea roșeții și a inflamației.

Centaurea Cyanus Callus Lysate Extract – bogat în peptide, acid lactic, dar și alți compuși bioactive care îi conferă proprietăți antibacteriene și antifungice, acest ingredient ajută la menținerea echilibrului microflorei pielii.

Acidul ascorbic – joacă un rol cheie în multiple procese metabolice ale organismului, inclusiv sinteza colagenului. Previne îmbătrânirea pielii, dar contribuie și la regenerarea acesteia, îmbunătățind textura pielii, reducând

apariția ridurilor fine și a cicatricilor, susținând totodată vindecarea rănilor și a leziunilor. Acest produs are capacitatea de a inhiba melanina, fiind eficient în tratarea decolorării pielii și uniformizarea nuanței acesteia.

Efectele tratamentului:

  • – previne ridurile și îmbătrânirea
  • – îmbunătățește calitatea și fermitatea pielii
  • – revitalizează, hidratează și întinerește pielea
  • – întârzie procesul de îmbătrânire exogen și antioxidant, protejând țesuturile
  • – estompează ridurile faciale și de deshidratarea pielii
  • – previne formarea de noi riduri
  • – oferă un efect de lifting pielii și îmbunătățește fermitatea

SHOP DIVES MED AICI

OTHER PRODUCTS