Curs Mezoterapie

Descoperă secretele mezoterapiei

Cursurile de mezoterapie reprezintă soluția ideală pentru cei pasionați de frumusețea și sănătatea pielii. Mezoterapia este una dintre cele mai populare proceduri non-invazive din industria esteticii.

Mezoterapia este o tehnică de injectare a unor substante active, precum vitamine, minerale sau acid hialuronic, direct  în stratul superior al pielii. Acest tratament este folosit  în tratarea acneei, ridurilor, vergeturilor sau chiar pentru a stimula creșterea părului.

Popularitatea mezoterapiei este dată de rezultatele sale ce pot fi vizibile încă de la prima ședință.

Ce veți învăța?

Participând la cursurile de mezoterapie, veți avea posibilitatea să învățati cum să folosiți corect această tehnică, astfel încât să obțineți rezultatele optime în tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii.

În cadrul cursurilor noastre, veți fi îndrumați de profesioniști cu o vastă experiență în domeniu, care vă vor oferi toate cunoștințele și tehnicile necesare, astfel ca voi să deveniți specialiști în mezoterapie.

Structura cursului de mezoterapie

– Anatomia și fiziologia pielii.

Primul pas pentru a  înțelege cum funcționează și acționează mezoterapia, este  învățarea funcțiilor fiecărui strat al pielii

– Substanțe și produse utilizate  în mezoterapie.

– Tehnici și metode de injectare.

Cursantul va învăța cum să aleagă și să utilizeze corect substanțele active folosite în mezoterapie, astfel  încat să obțină rezultatul potrivit pentru fiecare tip de piele sau afecțiune a acesteia.

-Indicații și contraindicații. Cursantul va  învăța cum să facă cele mai bune recomandări pre și post procedură, astfel  încat pacientul să obțină rezultatul dorit fără complicații.

– Gestionarea diferitelor reacții ale pielii în urma injectarii sau a efectelor pe care le pot avea anumite substanțe active asupra pielii.

Cursurile de mezoterapie vă vor ajuta să dobândiți cunoștințe teoretice și practice esențiale pentru a deveni un specialist orientat către rezultatele și bunăstarea pacientului.

 

 

 

    OTHER PRODUCTS