BINE AI VENIT in sectiunea
CURSURI & PREZENTARI pentru medici.

CURSURI HANDS-ON
cu produse injectabile si alte dispozitive medicale cu utilizare in medicina estetica.

MODULUL 1 – TEHNICA RUSSIAN LIPS

Modulul 1 al cursului este dedicat tehnicii de injectare a buzelor care este promovata sub numele de Russian lips. Cu o cautare in crestere exponentiala, volumizarea buzelor prin aceasta tehnica se realizeaza diferit de volumizarea standard. Pentru a afla secretele unei buze injectate in stilul Russian, te poti inscrie la cursul nostru.

Urmatorul curs: Brasov 30 Septembrie 2023

Avantajele participării la acest curs:

Veți învăța elementele de bază ale injectarii cu acidul hyaluronic, tehnica personalizată Russian lips, cum poți schimba forma buzelor către un Russian perfect.

Vei putea răspunde la intrebări precum: este nevoie de topire pentru a obtine forma Russian lips? Ce cantitate minimă este necesară? Ce tip de acid se potrivește cel mai bine buzelor Russian?

La final de curs vei primi și o certificare prin care atestăm tehnica insușită in urma participarii

Cursul hands-on iți dă posibilitatea să și practici sub supravegherea unui specialist tehnica de injectare, sa simți si sa inveți / perfectionezi miscarile potrivite pentru Russian-lips.

Cumpară acum pachetul de curs

MODULUL 2 – GEOMETRIE FACIALA

Modulul 2 al cursului este dedicat GEOMETRIEI FACIALE. Câți medici stiu să folosească produsul corect in funcție de zonele unde urmeaza sa fie injectat ? Câte tipuri de injectare există și care este produsul potrivit pentru fiecare? Toate acestea și multe altele se pot insusi in urma participării la cursul nostru.

Urmatorul curs: Brasov 30 Septembrie 2023

Avantajele participării la acest curs:

.

Vei invăța elemente de bază ale injectarii faciale, atât cu acid hialuronic specific, cât si cu alte produse injectabile

Vei invata care sunt punctele de sustinere ale intregii geometrii faciale, proportiile corecte, cum se suplineste lipsa de volum sau cum se reduce vizual impactul unei liniaritati inestetice.
Vei invata ce densitate si ce cantitate trebuie folosite in functie de structura faciala a fiecarui pacient si cum poti optimiza trasaturile naturale pentru un aspect placut sau mult intinerit. Rejuvenarea prin geometrie faciala este un nou capitol al cursului.

La final de curs vei primi și o certificare prin care atestăm tehnica insușită in urma particiării

Vei putea efectua chiar atunci tehnica de injectare cu ac / canulă, in funcție de necesitățile pacientului

Cumpară acum pachetul de curs

INSCRIE-TE ACUM la cursurile din modulul 1 sau modulul 2, sau poti sa le alegi pe ambele si sa beneficiezi de avantaje financiare !

Informații financiare:

MODUL 1 – achizitionezi pachet produse in valoare de 660 eur (echivalentul in Ron, la cursul zilei)

MODUL 2 – achizitionezi pachet produse in valoare de 980 eur (echivalentul in Ron, la cursul zilei)

 CURSURI PRECEDENTE AICI

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/04/yousse-bun.jpg

Dr. Majed Youssef 

Medicul Majed este specializat in tehnici de injectare in cele mai mari capitale ale esteticii: Londra, Dubai, Liban si Moscova. A investit in cariera medicala pentru a fi la curent cu cele mai eficiente si inovatoare proceduri si interventii din domeniul medicine estetice. Un medic desavarsit, charismatic si un bun pedagog, dispus sa impartaseasca secretele unor tehnici rusesti de injectare, cu rezultate perfecte.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/04/ade-bun.jpg

Dr. Adelina Popa 

Doctorand in Dermatovenerologie, autor a peste 32 de studii si carti publicate in domeniu, Dr. Popa este si membru in echipa de cercetare studii clinice la Euromed, Bucuresti, Romania. Membru in organizatii stiintifice:
Societatea Romana de Dermatologie

European Academy of Dermatology

Asociatia Romana de Dermatologie Pediatrica

International Dermoscopy Society

Dr. Popa colaboreaza si cu Spitalul Universitar de Urgenta Elias din Capitala.

Cumpară acum pachetul de curs

——————————————

Completează Formularul pentru mai multe informații