DIVES MED – QPEEL

PEELING MEDICAL INTELIGENT PENTRU ÎNTINEREREA SELECTIVĂ A PIELUI
ȘI LIFTINGUL PIELEI.

DEDICAT ELIMINĂRII SIMPTOMELOR DE ÎMBĂTRÂNIREA CRONOLOGICĂ ȘI DE FOTOÎMBĂTRÂNIREA ȘI ȘI IMPERFECȚIILE CUITANELOR ȘI HIPERPIGMENTĂRII.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/qpeel-peeling0chemiczny-dives-med-peel-divesmed.png

QPeel este un tratament neinvaziv de curs necomplicat, care stimulează selectiv straturile profunde ale dermei fără a sensibiliza straturile exterioare ale epidermei. Acționând asupra structurilor interne ale pielii, determină o remodelare profundă a pielii având ca rezultat o puternică îngroșare, netezire și remodelare. Formula este o soluție excelentă pentru lifting și fermitate non-invazivă a pielii, precum și pentru eliminarea expresă a imperfecțiunilor pielii. Combinația de acid tricloracetic, acid mandelic și acid kojic permite un efect de reparare și întinerire cu mai multe straturi și cuprinzător. Pielea după tratament devine perfect tensionată, netedă și strălucitoare.

QPeel poate fi utilizat ca tratament independent sau în combinație cu alte proceduri de medicină estetică. Utilizarea tratamentului în combinație cu alte proceduri permite intensificarea și prelungirea efectelor terapiei. Protocoalele de tratament specializate combină eficient proprietățile dermoplastice ale TCA cu un proces avansat de revitalizare, remodelare și regenerare a straturilor profunde ale pielii fără utilizarea de ace.

SHOP DIVES MED AICI

QPeel înseamnă efecte de tratament multidimensionale:
– aplicare pe tot parcursul anului
– acțiune selectivă și direcțională în straturile profunde ale pielii
– toleranta excelenta
– fara disconfort de tratament
– fără iritații vizibile și de lungă durată a pielii
– efecte de strălucire și de întărire a pielii vizibile imediat după tratament
– siguranta medicala confirmata prin certificat european CE
– Posibilitatea de a optimiza efectul altor tratamente estetice

Poate fi combinat cu alte tratamente:
– mezoterapie cu ac
– micro-ac de mezoterapie
– terapie cu laser
– manual de tratamente

Ideal pentru tulburări de keratinizare și pigmentare a pielii și cu probleme de acnee

Fără timp de recuperare și revenirea la funcționarea normală imediat după tratament

INGREDIENTE ACTIVE:
Acid tricloracetic – un derivat al acidului acetic care este cel mai puternic acid de origine organică utilizat în cosmetică și medicina estetică. Provoacă leziuni chimice ale epidermei, care poate ajunge chiar și în stratul papilar al dermei. Inițiază procese de auto-reparare care implică înlocuirea completă a celulelor deteriorate și rederminarea profundă a pielii. Influenteaza pozitiv metabolismul si structura pielii, stimuleaza sinteza de colagen si elastina si reface acidul hialuronic endogen.

Acid mandelic – acid AHA de gradație ridicată și profil de siguranță ridicat, obținut din migdale amare. Crește proliferarea și înlocuirea celulelor cu un nivel scăzut de iritație a pielii. Reduce aspectul liniilor fine și al porilor și îmbunătățește textura pielii prin stimularea producției de colagen și elastină. Aplicația sa largă și eficacitatea în multe probleme estetice îl fac unul dintre cele mai frecvent utilizate peelinguri în cosmetică și medicină. Nu sensibilizează stratul fotoprotector al pielii la radiațiile UV și poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Acidul Kojic – este un inhibitor al tirozinazei implicat în fiecare etapă de formare a melaninei. Are un puternic efect de depigmentare și strălucire, îmbunătățește tonusul și hidratarea pielii. Imunizează pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și stimulează regenerarea acesteia.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/qpeel-peeling-chemiczny-dives-med.png
https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/ce-mark-official.png

Dispozitiv medical clasa II

Siguranța tratamentului: ISO 13485