GLOW-X9

Peeling biostimulator medical avansat pentru pielea intensă
tratamente de redermalizare.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/GLOW-X9-peeling-chemiczny-peel-biorevitalizing-dives.png

GLOW – X9

Peeling chimic pe bază de acid TCA stabilizat, combinat sinergic cu fenol, ferulic, salicilic, glicolic, mandelic, acid fitic și vitamina C foarte concentrată. Dedicat întineririi pielii pe mai multe niveluri și eliminării tuturor defectelor pielii cauzate de îmbătrânire sau de factori externi.

Peeling-ul GLOW-X9 este dedicat combinarii si optimizarii tratamentelor estetice precum::
– mezoterapie cu ac
– mezoterapie cu microace
– terapie cu laser
– tratamente manuale

SHOP DIVES MED AICI

COMPOZIȚIE ȘI FUNCȚIONARE:

Acid tricloroacetic (TCA) – derivat al acidului acetic, cel mai puternic acid de origine organică utilizat în cosmetică și medicina estetică. Provoacă leziuni chimice ale epidermei, care poate ajunge chiar și la stratul papilar al dermei. Inițiază procese de auto-reparare care implică înlocuirea completă a celulelor deteriorate și redermalizarea profundă a pielii. Are un efect pozitiv asupra metabolismului și structurii pielii, stimularea sintezei de colagen și elastină și suplimentarea acidului hialuronic endogen.

Fenol – peeling cu cel mai puternic efect redermalizant și dermoplastic. Determină o refacere profundă a straturilor pielii și o îmbunătățire semnificativă a tensiunii. Utilizarea fenolului permite întinerirea avansată a pielii, netezirea vizibilă a ridurilor și întărirea pielii, făcând-o tensionată ca după un lifting chirurgical. Fenolul este, de asemenea, eficient în îndepărtarea decolorării profunde și a cicatricilor de acnee.

Acid ferulic – unul dintre cei mai puternici antioxidanți și cele mai eficiente ingrediente care întârzie procesul de îmbătrânire exogenă. Face pielea rezistentă la radiațiile ultraviolete și la influența negativă a poluării, smog-ului și a altor factori de mediu. Inhibă activitatea enzimei tirozinazei, blocând formarea decolorării și hiperpigmentării. Stimulează regenerarea și refacerea acidului hialuronic endogen și a proteinelor de susținere a pielii.

Acid salicilic – beta-hidroxi acid cu puternice proprietăți keratolitice și antibacteriene. Reglează reînnoirea celulelor pielii și exfoliază stratul mort al epidermei. Curăță și îngustează glandele sebacee din piele, prevenind agravarea acneei. Elimină consecințele acneei – netezește porii și cicatricile și reduce eficient decolorarea.

Acid glicolic – acid AHA cu cea mai mică moleculă. Are proprietăți puternice de exfoliere și dermoplastică. Stimulează fibroblastele să producă colagen, glicozaminoglicani și elastină, ceea ce reduce ridurile și îmbunătățește fermitatea pielii. Exfoliază intensiv, înlăturând modificările de pigmentare. Curăță glandele sebacee, unde descompune corneocitele reziduale, inhibând astfel dezvoltarea acneei.

Acid de migdale – Acid AHA cu grad ridicat și profil de siguranță ridicat, obținut din migdale amare. Crește proliferarea celulară și turnover-ul celular cu iritație scăzută a pielii. Reduce vizibilitatea liniilor fine si a porilor si imbunatateste structura pielii prin stimularea productiei de colagen si elastina. Utilizarea sa larga si eficienta in multe probleme estetice il fac unul dintre cele mai folosite peeling in cosmetica si medicina.

Acid fitic – un antioxidant puternic cu proprietăți de hidratare și fermitate. Datorită efectului său de normalizare, este recomandat tenului gras. Stabilizează vitamina C și sporește efectul sinergic al ingredientelor active.

Proretinol – o formă mai ușoară de retinol. Stimulează proliferarea și reînnoirea epidermei, are un puternic efect revitalizant. Datorita proprietatilor keratolitice si depigmentante, lumineaza pielea si reduce decolorarea.

EFECTELE TRATAMENTULUI:

– reconstrucția și redermalizarea intensivă a epidermei și dermului
– stimularea proceselor de autoreparare și regenerare
– initierea sintezei si remodelarii colagenului si elastinei
– stimularea refacerii acidului hialuronic endogen
– îngroșarea structurii și fermității pielii
– îmbunătățirea iluminării și a culorii
– eliminarea petelor de decolorare si pigmentare
– tensiune vizibilă și netezire a pielii
– micșorarea porilor dilatați și reducerea cicatricilor de acnee
– normalizarea intensivă a acneei și reducerea formării erupțiilor
– normalizarea proceselor keratolitice

CONTRAINDICATII:

Peeling GLOW-X9 nu trebuie utilizat în cazul:
– sarcina si alaptarea
– infecție bacteriană și fungică în zona de tratament
– infecție virală a pielii, de ex. herpes activ, veruci plate
– terapii dermatologice cu izotretinoină și derivați de vitamina A (până la 12 luni după sfârșitul
tratament)
– hipersensibilitate sau alergie la orice component al preparatului, inclusiv alergie la salicilati
– boli autoimune active
– dermatoze acute și cronice și boli de piele
– rozacee activă și piele extrem de sensibilă
– cancer, tratament cu chimioterapie sau radioterapie
– tendinta la cicatrici hipertrofice si cheloizi

INDICAȚII DE TRATAMENT:

– optimizarea altor tratamente de medicina estetica
– piele cu semne vizibile de îmbătrânire
– fotoimbatranire progresiva
– atrofia si lasarea pielii
– deshidratare si riduri de gravitate
– piele cenușie și plictisitoare
– piei „urbane” expuse impactului smogului si poluarii aerului
– decolorarea soarelui, pete de linte
– pori dilatati
– cicatrici si vergeturi
– hipercheratoză solară
– tulburari de keratinizare si pigmentare a pielii

MOD DE UTILIZARE:

Peelingul GLOW-X9 poate fi utilizat singur sau în combinație cu alte protocoale de tratamente de medicină estetică. Multitudinea de metode de utilizare și posibile aplicații vă permite să ajustați intensitatea terapiei la nevoile individuale și individuale ale pielii. Protocoalele de tratament specializate combină eficient proprietățile de exfoliere cu un proces avansat de bioredermalizare, reconstrucție și regenerare a straturilor profunde ale pielii.

GLOW-X9  volumul preparatului  Adâncimea de perforare

Față   1,5-2ml 0,3-0,6mm

Gât 1,5ml  0,3-0,5mm

Decolteu 2,5ml 0,4-0,7mm

Corp 1-5ml 0,6-1,2mm

ÎN COMBINAȚIE CU MEZOTERAPIA CU AC:

Tratamentul GLOW-X9 poate optimiza si intensifica efectele tratamentelor de revitalizare prin injectare. În acest scop, protocolul de tratament GLOW-X9 trebuie efectuat înainte de a începe mezoterapia cu ac conform următoarelor recomandări. Înainte de începerea tratamentului, pielea trebuie dezinfectată cu un antiseptic și apoi degresată cu SPRAY PRETRATAMENT DIVES MED GLOW-X9. Aplicați acidul pe pielea pregătită cu mișcări rapide și subțiri cu o perie. Acordați o atenție deosebită distribuției uniforme a preparatului pe piele. Aplicarea acidului poate provoca disconfort și o senzație de arsură la nivelul pielii. Se lasa sa se usuce 5-8 minute. După ce produsul este absorbit, clătiți-l cu apă până când senzația de arsură dispare. Efectuați o altă procedură de mezoterapie cu ac. După procedură, se recomandă utilizarea măștii DIVES MED. – GLOW-X9 – MASCA LA RECE pentru 15-20 de minute si crema de regenerare DIVES MED. – REGENERARE GLOBALA, care va reduce senzatia de eventuala iritatie si disconfort

GLOW-X9 SPRAY PRETRATAMENT

Spray degresant pretratament dedicat pregătirii pielii înainte de tratament cu peeling GLOW-X9 și alte peelinguri chimice. Spray-ul optimizează și sporește efectul peelingurilor prin scăderea inițială a pH-ului și creșterea absorbției substanțelor active.

• degresează și crește eficacitatea peelingurilor chimice
• scade pH-ul pielii
• dezinfecteaza pielea si are efect antibacterian
Formula cu alcool – degresează pielea, scade pH-ul și dezinfectează.

Capacitate: 100 ml

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/pre_treatment_spray_glow_x9_divesmed.png
GLOW-X9 MASCA RECE

O mască răcoritoare post-tratament, realizată dintr-o matrice de colagen hidrolizată, cu un efect redermalizant puternic și proprietăți excelente de întinerire.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/glow_x9_cold_mask_dives_med.png
ÎN COMBINAȚIE CU MEZOTERAPIA MICRONEDLE:

Efectul peelingului GLOW-X9 poate fi îmbunătățit folosind acid în combinație cu microace. În acest scop, protocolul de tratament GLOW-X9 poate fi efectuat înainte de a începe mezoterapia cu microneedle (versiunea SOFT) sau imediat după efectuarea microperforării pielii (versiunea DEEP):

VERSIUNEA SOFT:

Înainte de începerea tratamentului, pielea trebuie dezinfectată cu un antiseptic și apoi degresată cu DIVES Med. – SPRAY DE PRETRATAMENT GLOW-X9. Aplicați acid pe pielea pregătită cu mișcări rapide și subțiri cu o perie. Acordați o atenție deosebită distribuției uniforme a preparatului pe piele. Aplicarea acidului poate provoca disconfort și o senzație de arsură la nivelul pielii. Lăsați stratul GLOW-X9 timp de 3-5 minute, apoi efectuați o altă procedură de mezoterapie cu microac, conform adâncimii recomandate în tabel. După ce microperforarea pielii este finalizată, spălați produsul cu apă până când senzația de arsură dispare. La sfarsitul procedurii se recomanda folosirea mastii DIVES Med. – GLOW-X9 – MASCA LA RECE pentru 15-20 minute si DIVES MED – REGENERARE GLOBALA, care va reduce senzatia de eventuala iritatie si disconfort.

VERSIUNEA PROFUNDĂ:

Înainte de începerea tratamentului, pielea trebuie dezinfectată cu un antiseptic și apoi degresată cu SPRAY PRETRATAMENT GLOW-X9. Efectuați mezoterapie cu microac conform adâncimii de puncție recomandate (tabel). Aplicați acid pe pielea perforată cu mișcări rapide, în strat subțire folosind baghete cosmetice de unică folosință. Acordați o atenție deosebită distribuției uniforme a preparatului pe piele. Aplicarea acidului poate provoca disconfort și o senzație de arsură la nivelul pielii. Lăsați stratul GLOW-X9 timp de 3-5 minute, apoi clătiți-l cu apă până când senzația de arsură dispare. La sfarsitul procedurii se recomanda folosirea mastii DIVES MED. – GLOW-X9 – MASCA RECE pentru 15-20 minute si DIVES MED – REGENERARE GLOBALA, care va reduce senzația de posibilă iritare și disconfort.

PEELING BIOREVITALIZANT:

Tratamentul GLOW-X9 poate fi folosit singur, fără a fi combinat cu alte tratamente de medicină estetică, aducând efecte pozitive în bioredermalizarea (refacerea) și revitalizarea pielii. Intensitatea peelingului depinde de numărul de straturi aplicate de produs (tabel) Înainte de a utiliza acidul, curățați pielea și degresați-o cu SPRAY PRETRATAMENT GLOW-X9. Aplicați acidul pe pielea pregătită cu mișcări rapide și subțiri. Acordați o atenție deosebită distribuției uniforme a preparatului pe piele. Se lasa sa se usuce 5-8 minute. Aplicarea acidului poate provoca disconfort și o senzație de arsură la nivelul pielii. Înghețul poate apărea din cauza denaturarii proteinelor. Apariția lui permite evaluarea adâncimii de penetrare a acidului. După absorbția blândă, puteți aplica un alt strat, eventual evitând zonele supuse iritațiilor excesive. Utilizați 1-4 straturi în funcție de tipul și sensibilitatea pielii, precum și de indicații și adâncimea de penetrare dorită. După aplicarea acidului, așteptați până când acidul este complet absorbit, apoi spălați toate straturile cu apă până când arderea dispare. Se recomandă utilizarea măștii DIVES Med la sfârșitul procedurii. – GLOW-X9 – MASCA LA RECE pentru 15-20 de minute si crema de regenerare DIVES MED. – REGENERARE GLOBALA, care va reduce senzatia de eventuala iritatie si disconfort.

EFECTE SECUNDARE:

Aplicarea GLOW-X9 poate provoca roșeață, iritație și o senzație de sensibilitate a pielii. În caz de reacție neașteptată sau iritare excesivă a pielii cu posibilă coagulare a proteinelor, DIVES MED trebuie aplicat imediat. -GEL NEUTRALIZANT si se lasa 4-5 minute, apoi se clateste cu apa rece din abundenta. În funcție de procedura utilizată și de caracteristicile individuale ale pielii pacientului, peelingul poate duce la iritații, coagulare și descuamare a pielii.

RECOMANDĂRI POST-TRATAMENT:

Pentru a obține rezultate optime ale tratamentului și o convalescență sigură:
– nu te machiezi pana la 12 ore dupa tratament
– imediat după tratament, evitați expunerea la radiații ultraviolete naturale sau artificiale și utilizarea saunei și a piscinelor
– utilizați creme regenerante bogate și filtre UV ridicate, de ex. DIVES Med. – PROTECȚIE GLOBALĂ SPF 50
– în cazul unui efect keratolitic, nu îndepărtați și nu rupeți fulgii pielii care se descuamează
– nu utilizați alți agenți de peeling și substanțe cu proprietăți iritante până când pielea este complet recuperată

PRECAUȚII:

– Citiți prospectul înainte de utilizare.
– Preparatul este destinat numai uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica.
– Înainte de a efectua procedura, este absolut necesar să efectuați un interviu medical, să excludeți contraindicațiile și să obțineți consimțământul informat pentru procedură.
– Produsul este foarte iritant pentru piele și mucoase. Poate provoca leziuni chimice ale ochilor. Evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i imediat cu apă rece până când senzația de arsură dispare și consultați imediat un oftalmolog.
– Înainte de a începe procedura de aplicare, este necesar să vă protejați ochii. Pacienții cu lentile de contact trebuie sfătuiți să le scoată.
– Nu utilizați pe semne de naștere, tatuaje și machiaj permanent.
– Utilizați numai pe tipurile de piele Fitzpatrick I-IV.
– Produs pentru uz extern. Nu injectați și nu mâncați.
– A nu se lasa la indemana copiilor.
– Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă fiola este deteriorată sau a fost depozitată incorect. – Incorecta sau neconcordanta cu recomandarile producatorului poate duce la complicatii si efecte secundare.

PERIOADA DE UTILIZARE

Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă ambalajul este deteriorat sau a fost depozitat necorespunzător. Păstrați produsul în ambalajul original la o temperatură de 15-25 ° C, protejați-l de îngheț și de lumina directă a soarelui. Utilizați conținutul pachetului pentru o singură aplicare și nu resterilizați.