DIVES MED – REVITAL DEEP PEEL

PEELING CHIMIC PROFESIONAL PENTRU REVITALIZAREA PROFUNDA A PIELII MATURE

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peeling-chemiczny-revital-deep-dives.png

Cocktail acid intensiv pentru stimularea profundă anti-îmbătrânire și reconstrucția defectelor tisulare. Dedicat terapiilor avansate pentru tenul matur, afectat de fotoîmbătrânire și de problema hiperpigmentării.

Formula produsului se bazează pe acid tricloroacetic (TCA) cu puternice proprietăți keratolitice și redermalizante, care acționează prin stimularea reînnoirii pielii. Acest lucru are ca rezultat o refacere profundă a straturilor pielii și o îmbunătățire semnificativă aspectului pielii. Înlocuirea celulelor deteriorate elimină imperfecțiunile progresive ale pielii cauzate de îmbătrânirea cronologică sau solară, cum ar fi: ridurile, pielea uscată, decolorarea și elastoza. Adaosul de acid mandelic și kojic optimizează și completează proprietățile formulei cu un efect puternic de hidratare și depigmentare. Combinația sinergică a diferiților acizi permite o revitalizare anti-îmbătrânire în profunzime și obținerea de efecte multidimensionale și complementare la fiecare nivel de piele.

SHOP DIVES MED AICI

BENEFICII:
 • ingrosarea structurii si fermitatii pielii
 • stimularea sintezei de colagen si elastina
 • remodelarea colagenului
 • reconstrucție intensivă a pielii
 • îmbunătățirea tensiunii, hidratării și elasticității pielii
 • eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire
 • netezirea cicatricilor și micșorarea porilor
 • reducerea leziunilor de seboree și acnee
 • reducerea decolorării și uniformizarea nuanței pielii
COMPOZIȚIA SETULUI:
 • PRE-PEEL SPRAY 1 – produs de preparare 50ml
 • GLYCOLIC PEEL 2 – peeling Revital Deep 50ml
 • GEL NEUTRALIZANT 3 – preparat neutralizant 50ml
 • Pensulă
 • Pahar gradat
INDICAȚII:
 • piele flască cu aspect îmbătrânit
 • fotoimbatranire și elastoză solară
 • riduri mimice și gravitaționale
 • keratoză excesivă și keratoză actinică
 • decolorare post-solară și inflamatorie
 • cicatrici atrofice și acneice
 • acneea vârstei mature
 • piele neuniformă și pori dilatați
Soluție
0,8
Aplicarea produsului
PEELINGUL SE APLICA LA SUPRAFAȚA PIELII
– 1 strat și se lasă să acționeze 3-10 minute
Compoziția produsuluI
– acid tricloracetic (TCA – 30%)
– acid mandelic (5%)
– acid kojic (5%)

COMPOZIȚIE ȘI FUNCȚIONARE:

Acid tricloracetic (TCA) (30%) – un derivat al acidului acetic care este cel mai puternic acid de origine organică utilizat în cosmetică și medicina estetică. Provoacă leziuni chimice ale epidermei, care pot ajunge chiar și la stratul papilar al dermei. Inițiază procese de auto-reparare care implică înlocuirea completă a celulelor deteriorate și redermalizarea profundă a pielii. Are un efect pozitiv asupra metabolismului și structurii pielii, stimularea sintezei de colagen și elastină și suplimentarea acidului hialuronic endogen.

Acid de migdale (5%) – acid AHA cu gradație ridicată și profil de siguranță ridicat, obținut din migdale amare. Crește proliferarea celulară, reduce vizibilitatea liniilor fine si a porilor si îmbunatateste structura pielii prin stimularea productiei de colagen si elastina. Utilizarea sa larga si eficienta in multe probleme estetice il fac unul dintre cele mai folosite peeling-uri in cosmetica si medicina. Nu sensibilizeaza pielea si o protejeaza de radiațiile UV, astfel încât poate fi folosit pe tot parcursul anului.

Acid Kojic (5%) – inhibitor de tirozinază, implicat în fiecare etapă de formare a melaninei. Are un puternic efect de depigmentare și strălucire, îmbunătățește tonusul și hidratarea pielii. Imunizează pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și stimulează regenerarea acesteia.

 

CONTRAINDICATII:

DIVES MED Revital Deep Peel nu trebuie utilizat în cazul:

– sarcina si alaptarea

– infecție bacteriană și fungică în zona de tratament

– infecție virală a pielii, de ex. herpes activ, veruci plate

– leziuni cutanate și răni deschise – terapii dermatologice cu izotretinoină și derivați de vitamina A (până la 12 luni de la terminarea tratamentului)

– hipersensibilitate sau alergie la orice component al preparatului

– boli autoimune active

– dermatoze acute și cronice și boli de piele

– rozacee activă

– cancer, tratament cu chimioterapie sau radioterapie

– tendință la cicatrici hipertrofice și cheloide

MOD DE UTILIZARE:

DIVES MED Revital Deep Peel este destinat exclusiv utilizării profesionale de către medici și specialiști în medicină și cosmetica estetică. Inainte de a folosi acidul, curatati pielea si degresati-o cu PREPEEL LOTION SPRAY 1. Protejati ochii cu comprese umede, iar zonele delicate (coltul gurii, pleoape, tampoane nazale) cu o crema hidratanta sau vaselina. Turnați aproximativ 2,5-5 ml REVITAL DEEP PEEL 2 în paharul de măsurare, în funcție de dimensiunea zonei de tratat. Aplicați soluția turnată uniform, folosind un strat subțire, cu mișcări rapide, cu ajutorul unei pensule. Se lasa 3-10 minute. Pentru a calma pielea și a-i crește pH-ul, aplicați preparatul neutralizant GEL NEUTRALIZANT 3 pe pielea uscată timp de 2-5 minute, apoi clătiți-l cu apă rece. Încheiați tratamentul cu o cremă protectoare din linia DIVES MED – GLOBAL REGENERATION, care va reduce senzația de posibilă iritare și disconfort.

EFECTE SECUNDARE:

În funcție de procedura utilizată și de caracteristicile individuale ale pielii pacientului, peelingul poate duce la iritații, roșeață și descuamarea pielii. În cazul unei reacții neașteptate sau a unei iritații excesive a pielii, aplicați imediat DIVES MED-NEUTRALIZING GEL 3 și lăsați-l timp de 4-5 minute, apoi clătiți cu multă apă rece.

RECOMANDĂRI DE TRATAMENT:

Pentru a obține rezultate optime ale tratamentului:

– nu te machia decât după 12 ore după tratament

– imediat după tratament, evită expunerea la radiații ultraviolete naturale sau artificiale sau folosirea saunei/ piscinelor

– utilizează o cremă regenerantă cu filtre UV de înaltă calitate, de exemplu, DIVES MED – GLOBAL PROTECTION SPF 50

– în cazul unui efect keratolitic, nu îndepărta sau rupeți pielea care se descuamează

– nu utiliza alți agenți de peeling sau substanțe cu proprietăți iritante până când pielea este complet recuperată

PRECAUȚII:

– Citiți prospectul înainte de utilizare.

– Preparatul este destinat numai uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica.

– Înainte de a efectua procedura, este absolut necesar să efectuați un consult medical, să excludeți contraindicațiile și să obțineți consimțământul informat pentru procedură.

– Produsul este foarte iritant pentru piele și mucoase. Poate provoca leziuni chimice ale ochilor. Evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i imediat cu apă rece până când senzația de arsură dispare și consultați imediat un oftalmolog.

– Înainte de a începe procedura de aplicare, este necesar să vă protejați ochii. Pacienții cu lentile de contact trebuie sfătuiți să le scoată.

– Nu utilizați pe semne de naștere, tatuaje și machiaj permanent.

– Produs pentru uz extern. Nu injectați și nu mâncați.

– A nu se lasa la indemana copiilor.

– Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă flaconul a fost deteriorat sau depozitat incorect.

– Depozitarea incorectă sau neconformă cu recomandările producătorului poate duce la complicații și efecte secundare.

DEPOZITAREA PRODUSULUI:

Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă ambalajul este deteriorat sau a fost depozitat necorespunzător. Păstrați produsul în ambalajul original la o temperatură de 15-25°C, protejați-l de îngheț și lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peelingi-chemiczne-peelingow-chemicznych-dives-med.jpg