DIVES MED – LACTIC PEEL

PEELING CHIMIC PROFESIONAL PE BAZĂ DE ACID LACTIC ȘI DMAE

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/liftingujacy-kwas-mlekowy-plus-dmae-peeling-chemiczny.png

DIVES MED Lactic Peel este un peeling pe tot parcursul anului pe bază de acid lactic și DMAE, conceput pentru a crește hidratarea pielii, tensiunea și liftingul moale. Acțiunea sinergică a ambelor ingrediente redă fermitatea pielii pentru o lungă perioadă de timp și previne pierderea elasticității în procesul de îmbătrânire. Formula peeling acționează foarte ușor asupra pielii, provocând iritații minime și un efect de revigorare de lungă durată. Peeling dedicat reînnoirii tenului matur, uscat și obosit, lipsit de strălucire și tensiune.
Acidul lactic hidratează intens pielea și îi stabilizează hidrodinamica, datorită căruia își recapătă netezimea naturală și aspectul strălucitor. În același timp, stimulează sinteza fibrelor de colagen și elastină, determinând densificarea vizibilă și îmbunătățirea structurii pielii. DMAE actuală crește tonusul muscular, netezind ridurile și restabilind contururile tinerești.
Acțiunea multidirecțională și optimizată a Lactic Peel îl face o soluție complementară pentru pielea matură și un element esențial al terapiilor anti-îmbătrânire eficiente.

SHOP DIVES MED AICI

EFECTELE TRATAMENTULUI:

DIVES MED Lactic Peel are un efect terapeutic pozitiv în cazul:
• îmbunătățirea hidratării și a hidrodinamicii pielii
• îmbunătățirea tonusului și conturului pielii
• ingrosarea structurii si fermitatii pielii
• stimularea sintezei de colagen si elastina
• eliminarea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire
protectie antioxidanta
• refacerea netezei și aspectului strălucitor al pielii

SETUL COTINE

• PRE-PEEL SPRAY 1 – 1 x 50ml
• LACTIC PEEL 2 – 1 x 50ml
• GEL NEUTRALIZANT 3 – 1 x 50ml
• Perie
• Capac gradat

INDICAȚII:

• lifting moale al pielii
• piele sensibilă și vasculară
• piele uscată și deshidratată
• piele cu semne vizibile de îmbătrânire
• piele cenușie și plictisitoare
• tulburări de cheratinizare și pigmentare a pielii

PH-UL SOLUȚIEI:
2,9
APLICARE
1 strat timp de 4-8 minute
APLICARE
– acid lactic (72%)
– Dimetilaminoetanol (DMAE) (11%)

COMPOZIȚIE ȘI FUNCȚIONARE:

Acid lactic (72%) – acid AHA cu efect puternic hidratant și hidratant. Este componenta principală a NMF (factorul natural de hidratare) fiziologic. Stimulează ceramidele epidermei, sigilând stratul hidro-lipidic al pielii. Are un efect pozitiv asupra vitezei de înlocuire a celulelor epidermice, oferind pielii un efect revigorant de lungă durată, fără a se simți uscat. Inhibă procesele melanogene, reducând eficient decolorarea. Stimulează inducerea fibrelor de susținere, dând efecte pe termen lung de îngroșare și îngroșare a pielii.
Dimetilaminoetanol (DMAE) (11%) – un precursor al acetilcolinei, crescând tonusul muscular al pielii. Ca urmare a creșterii tonusului muscular, pielea își recapătă conturul tineresc și se netezește vizibil. DMAE este, de asemenea, un ingredient puternic antirid și antioxidant. Oferă volum pielii lăsate, stimulează fibroblastele să producă colagen și elastina, netezește pielea și menține efectul de lifting al pielii pentru o perioadă lungă de timp.

CONTRAINDICATII:
DIVES MED Lactic Peel nu trebuie utilizat în cazul:
– Sarcina și alăptarea
– Infecție bacteriană și fungică în zona de tratament
– Infecție virală a pielii, de ex. herpes activ, veruci plate
– Leziuni cutanate și răni deschise – terapii dermatologice cu izotretinoină și derivați de vitamina A (până la 12 luni de la terminarea tratamentului)
– Hipersensibilitate sau alergie la orice component al preparatului
– boli autoimune active
– Dermatoze acute și cronice și boli de piele
– rozacee activă
– Cancer, tratament cu chimioterapie sau radioterapie
– Tendința la cicatrici hipertrofice și cheloide

MOD DE UTILIZARE:
DIVES MED Lactic Peel este destinat doar uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica. Inainte de a folosi acidul, curatati pielea si degresati cu PREPEEL LOTION 1. Protejati ochii cu comprese umede, iar zonele delicate (coltul gurii, pleoape, tampoane nazale) cu unguent gras sau vaselina. Turnați aproximativ 2,5-5 ml de LACTIC PEEL 2 în cana de măsurare, în funcție de dimensiunea zonei de tratat. Aplicați soluția turnată uniform, folosind un strat subțire, cu mișcări rapide, cu ajutorul unei pensule. Se lasa sa actioneze 4-8 minute si apoi se clateste cu apa. Pentru a calma pielea și a-i restabili pH-ul, aplicați preparatul neutralizant GEL NEUTRALIZANT 3 pe pielea uscată timp de 2-5 minute, apoi clătiți totul cu apă rece. Încheiați tratamentul cu o cremă protectoare din linia DIVES MED – GLOBAL REGENERATION, care va reduce senzația de posibilă iritare și disconfort.

EFECTE SECUNDARE:
În funcție de procedura utilizată și de proprietățile individuale ale pielii pacientului, peelingul poate duce la iritații, roșeață și descuamarea pielii. În cazul unei reacții neașteptate sau a unei iritații excesive a pielii, aplicați imediat DIVES MED – GEL NEUTRALIZING 3 și lăsați-l timp de 4-5 minute, apoi clătiți cu multă apă rece.

RECOMANDĂRI DE TRATAMENT:
Pentru a obține rezultate optime ale tratamentului și o convalescență sigură:
– nu te machiezi decât după 12 ore după tratament
imediat după tratament, evitați expunerea la radiații ultraviolete naturale sau artificiale și folosirea saunei și a piscinelor
– utilizați creme regenerante bogate și filtre UV ridicate, de ex. DIVES MED – PROTECȚIE GLOBALĂ SPF 50 în cazul unui efect keratolitic, nu îndepărtați și nu rupeți fulgii pielii care se descuamează
– nu utilizați alți agenți de peeling și substanțe cu proprietăți iritante până când pielea este complet recuperată

PRECAUȚII:
Citiți prospectul înainte de utilizare.
Preparatul este destinat numai uzului profesional de către medici și specialiști în medicină și cosmetică estetică.
Înainte de a efectua procedura, este absolut necesar să efectuați un interviu medical, să excludeți contraindicațiile și să obțineți consimțământul informat pentru procedură.
Produsul este foarte iritant pentru piele și membranele mucoase. Poate provoca leziuni chimice ale ochilor. Evita contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți-i imediat cu apă rece până când senzația de arsură dispare și consultați imediat un oftalmolog.
Înainte de a începe procedura de aplicare, este necesar să vă protejați ochii. Pacienții cu lentile de contact trebuie sfătuiți să le scoată.
Nu utilizați pe semne de naștere, tatuaje și machiaj permanent.
Utilizați numai pe tipurile de piele Fitzpatrick I-IV.
Produs pentru uz extern. Nu injectați și nu mâncați.
A nu se lasa la indemana copiilor.
Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă flaconul a fost deteriorat sau depozitat incorect.
Incorectă sau neconformă cu recomandările producătorului poate duce la complicații și efecte secundare.

PERIOADA DE EXPLOATARE ȘI DEPOZITARE:
Nu utilizați produsul după data de expirare și dacă ambalajul este deteriorat sau a fost depozitat necorespunzător. Păstrați produsul în ambalajul original la 15-25 ° C, protejați-l de îngheț și de lumina directă a soarelui. A nu se lasa la indemana copiilor.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peelingi-chemiczne-peelingow-chemicznych-dives-med.jpg