DIVES MED – ANTI-AGE SOFT PEEL

PEELING PROFESIONAL DE ÎNTINERIERE CU UN COMPLEX DE AMINOACIZI

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/anti-age-odmladzajacy-kompleks-kwasowy-peling-chemiczny-dives.png

ANTI-AGE SOFT PEEL

Peeling superficial cu toleranță excelentă și proprietăți de întinerire și hidratare. Are un efect minim exfoliant și iritant, așa că este dedicat tratamentelor pe tot parcursul anului, chiar și pentru pielea sensibilă și vasculară. Formula produsului se bazează pe aminoacizi de întinerire și acid lactic îmbogățit cu uree, aloe și alantoină liniștitoare.
Datorită efectelor sale hidratante și revigorante, este adesea folosit ca protocol preliminar pentru alte tratamente de îngrijire și estetică. Reda pielii aspectul unic, natural și frumos pe care l-a pierdut din cauza îngrijirii inadecvate sau a efectelor adverse ale factorilor externi.

SHOP DIVES MED AICI

EFECTELE TRATAMENTULUI:

• optimizarea altor tratamente de medicină estetică
• încănuire și oboseală a pielii
• evidentierea si imbunatatirea culorii
• stimularea proceselor de autoreparare și regenerare
• iniţierea sintezei şi remodelării colagenului şi elastinei
• ingrosarea structurii si fermitatii pielii
• imbunatatirea nivelului de hidratare
• reducerea decolorării și a semnelor de fotoîmbătrânire

SETUL CONTINE:

• PRE-PEEL SPRAY 1 – 1 x 50ml
• LACTIC PEEL 2 – 1 x 50ml
• GEL NEUTRALIZANT 3 – 1 x 50ml
• Perie
• Capac gradat

INDICAȚII:

• piele flascoasa cu imbatranire progresiva
• fotoimbatranire si elastoza solara
• riduri mimice și gravitaționale
• piele gri, plictisitoare
• piei „urbane” expuse impactului smogului și poluării aerului
• piele uscată fără vitalitate
• riduri de deshidratare
• piele flască și deteriorată

PH-UL SOLUȚIEI:
2,7
APLICARE
3-4 layer for 9-15 minutes
INTENSITATE SCAZUTA A PRODUSLUI

COMPOZIȚIE ȘI FUNCȚIONARE:

Arginina (20%) – un aminoacid natural care este un hidratant puternic. Vă permite să reconstruiți rapid mantaua hidrofilă și să limitați scurgerea de apă trans epidermică (TEWL). Crește pH-ul formulării, reducând efectul iritant al acizilor, fără a reduce eficacitatea acestora și, în același timp, susține difuzia ingredientelor active în piele. Calmează, calmează iritațiile, protejează părțile deteriorate ale pielii împotriva micro-infecțiilor. Este o sursa de azot endogen si stimuleaza indirect fluxul vascular, crescand nivelul de oxigenare si detoxifiere a tesuturilor.
Acid lactic (18%) – acid AHA cu acțiune moderată, puternic hidratant și proprietăți de hidratare. Este componenta principală a NMF (factorul natural de hidratare) fiziologic. Stimulează ceramidele epidermei, sigilând stratul hidro-lipidic al pielii. Are un efect pozitiv asupra ratei de înlocuire a celulelor epidermice, oferind pielii un efect revigorant de lungă durată, fără a se simți uscat. Inhibă procesele melanogene, reducând eficient decolorarea. Stimulează inducerea fibrelor de susținere, dând efecte pe termen lung de îngroșare și îngroșare a pielii.
Uree (5%) – componenta NMF (factor natural de hidratare) cu efect de hidratare intens. Activitatea sa antiinflamatoare, rezultata din activitatile sale anti-proliferative si anti-granulare, ajuta la combaterea acneei. Are efect keratolitic și susține absorbția activă a ingredientelor active în părțile profunde ale pielii.
Aloe (1%) – o sursă de peste 200 de substanțe valoroase pentru îngrijirea sănătății și frumuseții. Are puternice proprietăți antiinflamatorii, calmante și calmante. Limitează și reglează secreția de sebum, calmează inflamația și ușurează decolorarea post-inflamatoare. Reda finețea și
fermitatea pielii feței.
Alantoina (0,2%) – are un puternic efect hidratant, regenerant, antiinflamator, calmant și astringent. Calmează iritația și roșeața, reduce arsurile și mâncărimile pielii. Accelerează regenerarea și reconstrucția epidermei.

CONTRAINDICATII:
DIVES MED Anti-Age Soft Peel nu trebuie utilizat în cazul:
– Sarcina și alăptarea
– Infecție bacteriană și fungică în zona de tratament
– Infecție virală a pielii, de ex. herpes activ, veruci plate
– Leziuni cutanate și răni deschise – terapii dermatologice cu izotretinoină și derivați de vitamina A (până la 12 luni de la terminarea tratamentului)
– Hipersensibilitate sau alergie la orice component al preparatului
– boli autoimune active
– Dermatoze acute și cronice și boli de piele
– rozacee activă
– Cancer, tratament cu chimioterapie sau radioterapie
– Tendința la cicatrici hipertrofice și cheloide

MOD DE UTILIZARE:
DIVES MED Anti-Age Soft Peel este destinat doar uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica.
Inainte de a folosi acidul, curatati pielea si degresati-o cu PREPEEL LOTION SPRAY 1. Protejati ochii cu comprese umede, iar zonele delicate (coltul gurii, pleoape, tampoane nazale) cu unguent gras sau vaselina. Turnați aproximativ 2,5-5 ml de ANTI-AGE SOFT PEEL 2 în cana de măsurare, în funcție de dimensiunea zonei de tratat. Aplicați soluția turnată uniform, folosind un strat subțire, cu mișcări rapide. Se lasa sa se absoarba usor si se repeta actiunea. Aplicați 3-4 straturi, lăsați timp de 9-15
minute. După ce a trecut timpul, clătiți cu apă. Pentru a calma pielea și a-i ridica pH-ul, aplicați preparatul neutralizant GEL NEUTRALIZANT 3 pe pielea uscată timp de 2-5 minute, apoi clătiți totul din nou cu apă rece. Încheiați tratamentul cu o cremă protectoare din linia DIVES MED – GLOBAL REGENERATION, care va reduce senzația de posibilă iritare și disconfort.

EFECTE SECUNDARE:
În funcție de procedura utilizată și de caracteristicile individuale ale pielii pacientului, peelingul poate duce la iritații, roșeață și o ușoară exfoliere a pielii. În cazul unei reacții neașteptate sau a unei iritații excesive a pielii, aplicați imediat DIVES MED – GEL NEUTRALIZING 3 și lăsați-l timp de 4-5 minute, apoi clătiți cu multă apă rece.

RECOMANDĂRI DE TRATAMENT:
Pentru a obține rezultate optime ale tratamentului și o convalescență sigură:
– nu te machiezi decât după 12 ore după tratament
– imediat după tratament, evitați expunerea la radiații ultraviolete naturale sau artificiale și folosirea saunei și a piscinelor
– utilizați creme regenerante bogate și filtre UV ridicate, de ex. DIVES MED – GLOBAL PROTECTION SPF 50
– în cazul unui efect keratolitic, nu îndepărtați sau rupeți fulgii pielii care se descuamează
– nu utilizați alți agenți de peeling și substanțe cu proprietăți iritante până când pielea este complet recuperată

PRECAUȚII:
– Citiți prospectul înainte de utilizare.
– Preparatul este destinat numai uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peelingi-chemiczne-peelingow-chemicznych-dives-med.jpg