DIVES MED – ACNEOUT PEEL

COMPLEX ACID PENTRU ACNEE ȘI TERAPIA CU PIELE LEZATA

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peeling-chemiczny-na-tradzik-acneout-peel-dives.png

ACNEOUT PEEL

Peeling terapeutic pe bază de hidroxiacizi și rezoricină, conceput pentru tenul mixt, gras și predispus la acnee. Combinația unică de acizi pe bază de acizi glicolic, salicilic, citric, lactic și calmant are un efect cu mai multe fațete – sprijină tratamentul acneei de orice severitate, netezește suprafața pielii, reduce cicatricile și luminează decolorarea.
Preparatul are un puternic efect antibacterian, antiinflamator și keratolitic, datorită căruia previne formarea erupțiilor pentru o lungă perioadă de timp. Efectul este optimizat prin adăugarea unui complex depigmentant pe bază de acid kojic și glicolic, inhibând procesele de formare a melaninei și normalizând cheratinizarea epidermei.
Acțiunea multidirecțională a Acneout Peel restabilește echilibrul pielii, strânge vizibil porii, uniformizează culoarea, curăță și netezește pielea, lăsând-o liberă de orice imperfecțiuni.

SHOP DIVES MED AICI

EFECTELE TRATAMENTULUI:

• reducerea acneei și a inflamației
• îndepărtarea maselor cornoase și curățarea pielii
• ameliorarea seboreei și normalizarea activității glandelor sebacee
• reducerea microflorei saprofite agravând acneea (Propionibacterium Acne și Staphylococcus Aureus)
• aplatizarea cicatricilor de acnee și netezirea texturii pielii
• micșorarea porilor pielii
• proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene

SETUL CONTINE:

• PRE-PEEL SPRAY 1 – 1 x 50ml
• LACTIC PEEL 2 – 1 x 50ml
• GEL NEUTRALIZANT 3 – 1 x 50ml
• Perie
• Capac gradat

INDICAȚII:

• ten mixt si gras
• leziuni inflamatorii si acneice
• pori dilatati
• seboreea pielii
• cicatrici de acnee
• decolorare postinflamatoare și acneică
• hipercheratoză
• textura neuniformă a pielii

PH-UL SOLUȚIEI:
2,4
APLICARE
1 strat timp de 6-10 minute
CONSUM
25-30 de tratamente in functie de
dimensiunea zonei de tratament

COMPOZIȚIE ȘI FUNCȚIONARE:

Acid glicolic (34%) – acid AHA cu cea mai mică moleculă. Are proprietăți puternice de exfoliere și dermoplastică. Stimulează fibroblastele să producă colagen, glicozaminoglicani și elastină, ceea ce reduce ridurile și îmbunătățește fermitatea pielii. Exfoliază intensiv, înlăturând modificările de pigmentare. Curăță glandele sebacee, unde descompune corneocitele reziduale, inhibând astfel dezvoltarea acneei.
Acid citric (10%) – acid AHA necesar ciclului Krebs și energiei vitale a celulelor. Inițiază protocollagen și acid hialuronic, precum și creșterea straturilor vii ale dermei și grosimea epidermei. Iluminează puternic pielea și îi conferă strălucire.
Acid lactic (10%) – acid AHA cu acțiune moderată, puternic hidratant și proprietăți de hidratare. Este componenta principală a NMF (factorul natural de hidratare) fiziologic. Stimulează ceramidele epidermei, sigilând stratul hidro-lipidic al pielii. Are un efect pozitiv asupra ratei de înlocuire a celulelor epidermice, oferind pielii un efect revigorant de lungă durată, fără a se simți uscat. Inhibă procesele melanogene, reducând eficient decolorarea. Stimulează inducerea fibrelor de susținere, dând efecte pe termen lung de îngroșare și îngroșare a pielii.
Acid Kojic (5%) – inhibitor de tirozinază, implicat în fiecare etapă de formare a melaninei. Are un puternic efect de depigmentare și strălucire, îmbunătățește tonusul și hidratarea pielii. Imunizează pielea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV și stimulează regenerarea acesteia.
Acid salicilic (2%) – beta-hidroxi acid cu puternice proprietăți keratolitice și antibacteriene. Reglează reînnoirea celulelor pielii și exfoliază stratul mort al epidermei. Curăță și îngustează glandele sebacee din piele, prevenind agravarea acneei. Elimină consecințele acneei – netezește porii și cicatricile și reduce eficient decolorarea.
Resorcinol (2%) – un ingredient intens keratolitic și depigmentant cu puternice proprietăți antiseptice și antiseboreice. Curata glandele sebacee si previne dezvoltarea florei bacteriene care agraveaza simptomele acneei. Netezește micile cicatrici și reduce petele de pigmentare inflamatorii.

CONTRAINDICATII:
DIVES MED – Acneout Peel nu trebuie utilizat în cazul:
– Sarcina și alăptarea
– Infecție bacteriană și fungică în zona de tratament
– Infecție virală a pielii, de ex. herpes activ, veruci plate
– Leziuni cutanate și răni deschise – terapii dermatologice cu izotretinoină și derivați de vitamina A (până la 12 luni de la terminarea tratamentului)
– Hipersensibilitate sau alergie la orice component al preparatului
– boli autoimune active
– Dermatoze acute și cronice și boli de piele
– rozacee activă
– Cancer, tratament cu chimioterapie sau radioterapie
– Tendința la cicatrici hipertrofice și cheloide

MOD DE UTILIZARE:
DIVES MED Acneout Peel este destinat doar uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica.
Inainte de a folosi acidul, curatati pielea si degresati-o cu PREPEEL LOTION SPRAY 1. Protejati ochii cu comprese umede, iar zonele delicate (coltul gurii, pleoape, tampoane nazale) cu unguent gras sau vaselina. Turnați aproximativ 2,5-5 ml de ACNEOUT PEEL 2 în paharul de măsurare, în funcție de dimensiunea zonei de tratament. Aplicați soluția turnată uniform, folosind un strat subțire, cu mișcări rapide, cu ajutorul unei pensule. Lăsați 5-10 minute și apoi clătiți cu apă. Pentru a calma
pielea si ridica pH-ul, aplica preparatul neutralizant GEL NEUTRALIZANT 3 pe pielea uscata timp de 2-5 minute, apoi clateste din nou cu apa rece. Încheiați tratamentul cu o cremă protectoare din linia DIVES MED – GLOBAL REGENERATION, care va reduce senzația de posibilă iritare și disconfort.

EFECTE SECUNDARE:
În funcție de procedura utilizată și de proprietățile individuale ale pielii pacientului, peelingul poate duce la iritații, roșeață și descuamarea pielii. În cazul unei reacții neașteptate sau a unei iritații excesive a pielii, aplicați imediat DIVES MED – GEL NEUTRALIZING 3 și lăsați-l timp de 4-5 minute, apoi clătiți cu multă apă rece.

RECOMANDĂRI DE TRATAMENT:
Pentru a obține rezultate optime ale tratamentului și o convalescență sigură:
– nu te machiezi decât după 12 ore după tratament
imediat după tratament, evitați expunerea la radiații ultraviolete naturale sau artificiale și folosirea saunei și a piscinelor
– utilizați creme regenerante bogate și filtre UV ridicate, de ex. DIVES MED – GLOBAL PROTECTION SPF 50
– în cazul unui efect keratolitic, nu îndepărtați sau rupeți fulgii pielii care se descuamează
– nu utilizați alți agenți de peeling și substanțe cu proprietăți iritante până când pielea este complet recuperată

PRECAUȚII:
– Citiți prospectul înainte de utilizare.
– Preparatul este destinat numai uzului profesional de catre medici si specialisti in medicina si cosmetica estetica.

https://dives-med.ro/wp-content/uploads/2023/03/peelingi-chemiczne-peelingow-chemicznych-dives-med.jpg